Amplasată în Marmaris, Marbas Hotel este o proprietate de 3 stele care oferă plajă privată și piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele de soare.

Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Camerele luminoase de la Marbas Hotel sunt dotate cu mochetă, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. În camere există baie cu duș prevăzută cu foehn. Un minibar și o mașină pentru preparare cafea sau ceai se află în fiecare cameră. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere.

Marbas Hotel pune la dispoziția oaspeților un restaurant. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare. Pentru cei interesați proprietatea oferă servicii de coafor. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând tenis de masă.

În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat. Pentru cei mai mici Marbas Hotel oferă pătuțuri și servicii de babysitting.

Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Marbas Hotel dispune de plajă privată cu acces imediat. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Marbas Hotel se află la 9 km de Marmaris și la 100 km de Aeroportul Dalaman.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bucuresti catre MARBAS HOTEL, Bodrum, Turcia