Charter Dubai - Manzil Downtown, Dubai, cu plecare din Bucuresti

Situat in cartierul istoric din Downtown Dubai, Manzil Downtown, de 4 stele, se află la 10 minute de mers pe jos de Dubai Mall și Burj Khalifa. Acesta combină arhitectura tradițională Arabesque cu decorul contemporan. Oferă WiFi gratuit in toate zonele și piscină in aer liber cu șezlonguri și vedere la orizont.

Toate camerele au TV LCD prin satelit montat pe perete, apă imbuteliată gratuită si facilităti de cafea/ceai gratuite. Băile includ halate, papuci si articole de toaletă gratuite, iar hotelul asigură room service nonstop.

Oaspeții pot savura preparate mediteraneene la Boulevard Kitchen și pot lua masa la Nezesaussi Grill, cel mai nou local sportiv din Downtown Dubai, care oferă mancăruri din cele Trei Națiuni. Dacă vremea este frumoasă, oaspetii pot lua masa in aer liber, in curtea centrală amenajată in stil arăbesc.

Manzil Downtown are un centru de fitness de ultimă generație, deschis nonstop, precum și un centru de afaceri. Serviciul de concierge poate organiza safari in deșert.

Plaja Jumeirah este la 15 km de hotel. Aeroportul Dubai este situat la 20 de minute de mers cu masina. Souk Al Manzil este chiar langă hotel. Există parcare gratuită.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Craiova catre Manzil Downtown, Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite