ITINERARIU


Ziua 1. Bucuresti - Lima

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni pentru zborul cu destinatia Lima. Transfer si cazare la Hotel Dazzler Lima  4*, sau similar,  in zona Lima.

Ziua 2. Lima – Paracas – Nazca

Plecare dimineata devreme spre Paracas (mic dejun la pachet inclus). Timp liber sau sau optional* excursie cu barca la Insulele Ballestas (se organizeaza in functie de conditiile meteo) unde se regaseste cea mai mare populatie de pasari producatoare de “guano”  precum cormoranul Guanay si pasarile Boobies (au specifica culoarea picioarelor albastru-gri). Pe aceste insule traieste si o populatie numeroasa de lei de mare. Plecare spre Nazca. Optional * plimbare cu avionul deasupra linilor de la Nazca (excursia se organizeaza in functie de conditiile meteo, durata aproximativa a zborului:30 minute). Cazare la Hotel Casa Andina Standard Nasca 3*, sau similar, in zona Nazca

Ziua 3. Nazca – Arequipa

Mic dejun. Plecare spre Arequipa pe drumul South Panamerican de-a lungul caruia se poate admira peisajul desertic. Traseul include opriri in zona Faliei Nazca, Tanaka – photo stop in zona plajei , Atico si Camana (opririle nu includ vizitarea obiectivelor turistice, sunt pauze pe traseu). Cazare la Hotel Sonesta 4*, sau similar, in zona Arequipa

Ziua 4. Arequipa – Puno

Mic dejun. Tur panoramic al orasului Arequipa, se viziteaza Biserica Compania de Jesus (exterior) si Manastirea Santa Catalina. Plecare spre Puno. Cazare la Hotel Royal Inn 4*, sau similar, in zona Puno.

Ziua 5. Puno – Lacul Titicaca – Puno

Mic dejun. Dimineata excursie cu barca pe Lacul Titicaca si vizita la Insula plutitoare Uros si Insula Amantani unde aveti posibilitatea sa interactionati cu comunitatea locala. Prânz inclus la un restaurant local. Cazare la Hotel Royal Inn 4*, sau similar, in zona Puno.

Ziua 6. Puno – Cusco

Mic dejun. Plecare spre Cusco. Pe parcursul drumului se trece prin satele Urcos, San Pedro, Tinta si Sicuani. Oprire pentru poze in pasul La Raya (4338m altitudine). Se viziteaza  Muzeul de Piatra din Pucara si situl arheologic Racchi. Oprire in Andahuaylillas si vizita la Biserica San Pedro, supranumita si "Capela Sixtina a Americii de Sud".  Cazare la Hotel Xima Cusco 4*, sau similar, in zona Cusco.

Ziua 7. Cusco – Valea Sacra  

Mic dejun. Se viziteaza fortareata Sacsayhuaman si constructia militara Puca Pucara.  Traseul continua cu vizita la piata indiana din Pisac, oras pitoresc, renumit pentru bunurile de o calitate rara specifice zonei Anzilor, produse de artizanii locali. Dupa-amiaza se viziteaza Ollantaytambo, un important sit arheologic, ce dateaza din perioada târzie a Civilizatiei Inca si Muzeul de cultura din Yucay. Cazare la Hotel Agustos Urubama 3*, sau similar, in zona Valea Sacra. 

Ziua 8. Valea Sacra - Machu Pichu - Cusco

Mic dejun. Tranfer la gara Ollantaytambo si plecare cu trenul spre Aguas Calientes, de unde se continua calatoria cu microbuzul spre Machu Pichu, „Orasul pierdut al Incasilor”. Se viziteaza cea mai cunoscuta atractie turistica din America de Sud, considerata una dintre cele 7 minuni noi ale lumii. Transfer la gara si imbarcare pe trenul pe ruta Aguas Calientes – Ollantaytambo apoi transfer cu autocarul in Cusco. Cazare la Hotel Xima Cusco 4*, sau similar,  in zona Cusco.

Ziua 9. Cusco – Lima

Mic dejun. Dimineata tur de oras in Cusco ce include vizitarea centrului istoric, strada Hatun Rumilloc, Templul Koricancha – dedicat zeului soarelui si Catedrala (exterior). Transfer la aeroport si imbarcare pe zborul cu ruta Cusco – Lima. Sosire in Lima si vizita la Muzeul Larco Herrera. Transfer si cazare la Hotel Dazzler Lima 4*, sau similar, in zona Lima.

Ziua 10. Lima – Bucuresti

Mic dejun. Dimineata, tur de oras in Lima unde se viziteaza Piata Centrala, Palatul Presidential (exterior), Primaria (exterior), Catedrala din Lima, Manastirea San Francisco. Transfer la aeroport pentru zborul international cu destinatia Bucuresti.

 

Servicii Neincluse:

Asigurare medicala si/sau storno

Bacsisul pentru ghidul si soferul local: 7 USD/ persoana/ zi (se achita in prima zi la ghidul insotitor)

 

 

Servicii Optionale:

Excursie la Insulele Ballestas (se organizeaza in functie de conditiile meteo): 50 Eur/ persoana

Zbor deasupra linilor de la Nazca (se organizeaza in functie de conditiile meteo): 170 Eur/ persoana

Pachet 2 excursii optionale: 199 Eur/ persoana (tarif valabil doar pentru rezervare in agentie in avans)

 

Grup minim pentru realizarea programului: 20 persoane

 

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Peru, Toate locatiile, Peru

Verifica tarife si disponibilitate