Ziua 1. Bucuresti – Panama City

Check-in si imbarcare pe Aeroportul International din Otopeni, Bucuresti pentru zborul cu destinatia Panama City, Panama. Transfer si cazare la Hotel The Executive 4*, sau similar, in zona Panama City.

Ziua 2. Panama City

Mic dejun. Tur panoramic al faimosului grup de insule Amador Causeway si oprire la Biomuseo construit de celebrul arhitect Franck Gehry (exterior). Se viziteaza cartierul colonial Casco Viejo – inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO, Plaza de Francia, Piata Bolivar. Dupa masa de prânz (servita la un restaurant local), se viziteaza ecluzele Miraflores. Cazare la Hotel The Executive 4*, sau similar, in zona Panama City.

Ziua 3. Panama City

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional* plimbare cu barca pe Lacul Gatun, unde aveti ocazia sa va intersectati cu vapoarele ce traverseaza Canalul Panama. Transfer cu barca pentru a vizita comunitatea Embera-Wounaan.  Localnicii vor demonstra modul in care este pregatit pestele si “patacones” pentru masa de prânz. Dupa masa de prânz se exploreaza padurea din apropiere pentru a afla modul in care plantele pot fi folosite in viata de zi cu zi de la hrana, la medicina si chiar imbracaminte. Cazare la Hotel The Executive 4*, sau similar, in zona Panama City.

Ziua 4. Panama City

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala* la Ecluzele Agua Clara, situate pe partea Oceanului Atlantic, unde aveti posibilitatea sa vedeti navele Neopanamax cum intra sau ies din canal. Prânz la un restaurant local. Se viziteaza ruinele Fortului San Lorenzo, inclus in patrimonial UNESCO. Cazare la Hotel The Executive 4*, sau similar, in zona Panama City.

Ziua 5. Panama City – Santa Clara

Mic dejun. Dupa-amiaza transfer la plaja din Santa Clara. Cazare la Hotel Grand Evenia Biajo 4*, sau similar, in zona Santa Clara.

Ziua 6-7. Santa Clara

Timp liber la dispozitie pentru plaja sau relaxare la hotel cu tip de masa all inclusive. Cazare la Hotel Grand Evenia Biajo 4*, sau similar, in zona Santa Clara.

Ziua 8. Santa Clara – Panama City – Bucuresti

Mic dejun si prânz inclus la hotel. Transfer la aeroport si imbarcare pe zborul international cu destinatia Bucuresti.

 

Excursii optionale disponibile doar cu rezervare in avans:

Plimbare cu barca pe Lacul Gatun si vizita la comunitatea Embera (prânz inclus): 95 euro/persoana

Ecluzele Agua Clara si Fortul San Lorenzo (prânz inclus): 100 euro/ persoana

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Panama, Toate locatiile, Panama

Verifica tarife si disponibilitate