Charter Hurghada - Coral Sun Beach, cu plecare din Baia Mare

Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Safaga, chiar pe malul mării.

Dotări

Clienților le stau la dispoziție 110 camere. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Facilitățile cuprind următoarele servicii: un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service 24h, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

De pe balcon sau terasă, care țin de dotările standard der majorității camerelor, clienții au o frumoasă vedere la mare. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. Un seif și, cu taxă, un minibar stau de asemenea la dispoziție. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon și canale prin satelit. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între boccia și volei de plajă. Resortul oferă diverse sporturi acvatice, printre care aerobic în apă și, contra unui supliment de preț, și snorkelling și scufundări subacvatice. Complexul de vacanță oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. un joc de darts, yoga, gimnastică și aerobic, iar contra cost o sală de fitness și biliard. La locul de cazare se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o saună, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă și o discotecă oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, un bar și un lobby bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun continental de la bufet (și pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce dorm mai mult) motivează dimineața la trezit. Dimineața și seara clienții se servesc la bufet. Pentru preferințe speciale, resortul are la dispoziție și feluri de mâncare vegetariene. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

În resortul se acceptă ca mijloc de plată carduri de credit uzuale.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Suceava catre Coral Sun Beach, Hurghada, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate