Nota!

Lucrari de renovare in zona gradinii si a piscinelor si in unele camere perioada 27.11.2023 - 22.12.2023, zilnic intre orele 9 si 17. Lucrarile nu vor avea un grad mare de disconfort.

De asemenea, restaurantul principal a fost inchis pentru a reinnoi vopseaua de pe pereții și acoperișul din interiorul restaurantului. Alternativa oferita este restaurantul a la carte (aflat mai departe).

Nota 2!  

Ca parte a planului nostru ambițios de dezvoltare pentru 2024, suntem incantați să vă impărtășim cateva știri incitante cu privire la imbunătățirile la Utopia Beach Club.

Conform viziunii noastre strategice, vom remodela puntea piscinei, vom incorpora noi plăci și vom reconfigura stilul șezlongului. Această transformare iși propune să introducă un aspect proaspăt și modern șezlongurilor noastre, oferind o experiență imbunătățită și priveliști uluitoare pentru stimații noștri oaspeți.

Lucrările programate vor incepe pe 25 ianuarie 2024 și se așteaptă să se incheie pe 29 februarie 2024.

Dorim să vă asigurăm că, in ciuda acestor imbunătățiri, serviciile noastre de piscină vor continua fără intreruperi, datorită funcționării eficiente a celei de-a doua piscine incălzite, așa cum se subliniază in fișa de informare atașată.

Credem că aceste imbunătățiri vor crește experiența generală pentru clienții noștri comuni, oferindu-le o atmosferă reinnoită și luxoasă.

 

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Utopia Beach Club, Hurghada, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate