Transferuri aeroport

Servicii Shuttle cu preturi incepand de la 35EUR* de persoana | Servicii Transfer privat cu masina sau microbuz cu preturi incepand de la 120EUR*

Cu o experiență de peste 15 ani, oferim servicii de transport la cele mai înalte standarde din Timișoara și Arad către urmatoarele aeroporturi:

Aeroportul Internațional Liszt Ferenc din Budapesta (https://www.bud.hu/en)

Aeroportul Internațional Nikola Tesla din Belgrad (https://beg.aero/eng).

Aeroportul Internațional Debrețin (https://www.debrecenairport.com/) momentan doar regim privat!

Aeroportul Internaţional Oradea (https://www.aeroportoradea.ro/ro/) momentan doar regim privat!

Aeroportul Internațional Viena (https://www.viennaairport.com/en/) momentan doar regim privat!

 

Oferim servicii de transport către diverse destinații interne sau externe*, printre care se numără:

*pentru mai multe detalii apasati pe butonul SUNA ACUM sa vorbiti cu un dispatcher.

Cluj

Novi Sad

Sibiu

Petroșani

și altele

 

Dispunem de o gamă variată de servicii de transport și transfer, acordând o atenție deosebită fiecărui detaliu pentru a asigura satisfacția deplină a clienților noștri.

Oferta:

Copii pana in 12 ani beneficeaza de o reducere de 50% din pretul biletului Shuttle.*

*Numarul biletelor reduse nu pot depasii numarul biletelor intregi.

width: 100%, height:2px
Tarife
 

Timișoara – Aeroport Budapesta

200 RON (40 EURO)

Timișoara – Aeroport Belgrad

250 RON (50 EURO)

Arad – Aeroport Belgrad

425 RON (85 EURO)

Arad – Aeroport Budapesta

175 RON (35 EURO)

Aeroport Budapesta – Timișoara

200 RON (40 EURO)

Aeroport Budapesta – Arad

175 RON (35 EURO)

Informatii utile

În cazul în care solicitați un transfer la un aeroport național/internațional, stabilirea orei de plecare se va face în funcție de condițiile de trafic, astfel încât să ajungeţi la timp în aeroport, pentru realizarea formalităților de îmbarcare.

TRANSFERURI CĂTRE/DINSPRE AEROPORT

Compania noastră vă oferă transferuri din Arad şi Timişoara zilnic în condiţii de maximă siguranţă şi confort.

Preluarea pasagerilor pentru decolări se face de la domiciliu.

Dacă doriți un transfer de la aeroport, șoferul nostru vă va întâmpina în zona de întâlnire, la ieșirea din terminalul aeroportului.

În cazul în care rezervarea dvs se face cu minim 24 ore în avans, plecările din Timişoara şi Arad se fac în aşa fel încât să acoperim orice decolare şi aterizare de pe aeroportul Budapesta sau Belgrad.

Durata unui drum Timişoara/Arad - aeroportul Budapesta sau retur durează între 3 şi 5 ore (depinde de condiţiile de drum şi ruta folosită). Pasagerii noştri nu aşteaptă în aeroport mai mult de 2 ore până la deschiderea check-inului sau din momentul în care sunt preluaţi şi până vor pleca spre România.

DE REŢINUT!

  • Transportul conform rezervărilor făcute în avans cu minim 24 ore la firma noastră se realizează întotdeauna – noi nu refuzăm/anulăm nici o comandă. În situaţia în care datele rezervării au fost transmise greşit (zile diferite, date ale zborurilor greşite) nu ne asumăm răspunderea pentru transportul dvs. De aceea vă rugăm ca atunci cand rezervaţi serviciul de transport să fiţi pregătiţi cu toate datele corecte.
  • De asemenea, vă rugăm să reţineţi faptul că anularea zborului dumneavoastră sau anularea de către dvs. a rezervării, pierderea unui zbor sau orice altă modificare apărută în itinerariul călatoriei dvs presupune să anunţaţi acest lucru şi firmei noastre în cel mai scurt timp pentru a va putea reorganiza transportul. În caz contrar, vă asumaţi plata serviciului de transport rezervat.
  • Pentru pasagerii care călătoresc cu escale pe diferite aeroporturi şi pierd legăturile către aeroportul din Budapesta, este necesar să ne anunţaţi acest lucru în timp util pentru a vă putea reorganiza transportul.
  • În cazul în care nu vă întâlniți cu șoferul după mai mult de 15 minute de la sosirea la Meeting Point pe Terminalul pe care aţi aterizat, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon 0744-222299 sau 0724-222299.
REZERVA ON-LINE
SUNA ACUM
Solicita oferta