Sighișoara

Fondat în secolul al XII-lea de către sașii aduși în zonă de regii maghiari, orașul Sighișoara este astăzi unul dintre cele mai bine conservate orașe medievale ale Europei. Farmecul și valoarea istorică a numeroaselor clădiri și străzi ale orașului au determinat includerea lor în patrimoniul UNESCO.

Situată în centrul României, pe valea Târnavei Mari, la 279 kilometri de București și în apropierea altor importante orașe ale țării (Sibiu – 91 kilometri, Brașov – 117 kilometri , Târgu Mureș – 51 kilometri), Sighișoara reprezintă prin locație, condiții geografice, tradiții, evenimente culturale și mai ales prin istoria sa fabuloasă un punct de atracție major pentru turiștii din toate regiunile țării și din străinătate.

Numeroase sunt atracțiile acestui oraș înghețat parcă în timp, dar poate cele mai emblematice sunt Turnul cu Ceas, Casa lui Vlad Dracul, Biserica Mânăstirii Dominicane, Scările Acoperite sau Școala din Deal.

Demografia de astăzi a orașului în care românii reprezintă populația majoritară (76%), urmați de maghiari și germani, face din Sighisoara un interesant creuzet de tradiții, mândrie și interacțiune creatoare, ce iși fac simțită prezența la tot pasul, de la arhitectură până la măiestria culinară a bucătarilor sighișoreni.

Îmbinare fericită de istorie, farmec și confort al modernității discrete, Sighișoara poate fi descrisă pe zeci de pagini, dar nu va fi niciodată înțeleasă pe deplin și simțită cu toata savoarea ei decât de către cei care aleg să o viziteze.

Tarifele includ

 • 2 nopti cazare

  conform descrierii
 • masa conform tabelului de mai jos

Tarifele nu includ

 • servicii de transport

Weekend la Sighisoara (2 nopti de cazare) / incepand cu 49 euro/ persoana

perioada: mai - septembrie 2018

Hotel si situare Tip camera Masa Pagina web hotel Tarif total
Hotel Mercure Sighisoara Binderbubi Hotel & Spa 5* / Central Standard Fara masa https://www.accorhotels.com/gb/hotel-B1A9-mercure-sighisoara-binderbubi-hotel-and-spa-new-opening/index.shtml de la 49 €
Hotel Taschler Haus Boutique Hotel 3* / Central Family suite Fara masa http://taschlerhaus.com/ de la 83 €
Hotel DoubleTree by Hilton Hotel Sighisoara - Cavaler 4* / Central Twin Fara masa http://www.hiltonhotels.com/ro_RO/romania/doubletree-by-hilton-hotel-sighisoara-cavaler/ de la 85 €

Acestea sunt doar câteva din propunerile noastre, nu ezitați să ne contactați pentru a personaliza oferta în funcție de perioada dorită, numarul de persoane etc.

Alte oferte asemanatoare

Valea Prahovei de la 95 €

Valea Prahovei

Pe Valea Prahovei se găsesc o serie de stațiuni renumite, cautate de turiștii din România dar și din străinătate, pentru peisajul deosebit care-l oferă prin amplasarea acestora, și pentru activitățile de agrement.
Stațiunea Venus de la 77 €

Stațiunea Venus

Venus este o stațiune nouă, intimă și elegantă, care se remarcă prin varietatea de stiluri arhitectonice ale hotelurilor și vilelor, precum și prin confortul sporit al acestora.
Baile Felix de la 185 €

Baile Felix

Stațiunea Băile Felix pune la dispoziția turiștilor condiții de relaxare, vacanță, odihnă și recuperare. Aici sunt numeroase pensiuni care dispun de o bogată bază de tratament, băi termale și ștranduri.

Rezervari Hoteluri

De aici puteti alege si rezerva unitati de cazare din intreaga lume

Rezervari rent-a-car

Aici puteti rezerva autovehicule in tara si strainatate

Asigurari Medicale

Aici puteti verifica costurile si incheia asigurari medicale de calatorie

Abonare Newsletter

SimpliCity pe Facebook

Contact

 • Adresa agentiei Simplicity Piata Unirii nr. 6 Timisoara , 300085, Romania
 • Informatii de contact Telefon: 0256.22.22.99 Mobil: 0766.22.22.99, 0724.22.22.99 Fax: 0256.22.22.99 Email: office@simplicity.ro
 • Orar Luni - vineri 09.00 - 17.00 Sambata 10.00 - 14.00
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity

© 2013 - Simplicity