Evenimente si festivaluri recomandate

Doriti sa ajungeti la aceste evenimente, va stam la dispozitie cu departamentele agentiei (ticketing, transport auto, rezervari hoteliere etc.) pentru a va oferi cea mai buna solutie de calatorie si ocazia sa va bucurati de aceste manifestari€.

Carnavalul de la Rio de Janeiro - Brazilia

carnival-floats-2

La sfârşitul verii din Rio de Janeiro, în perioada 5-10 februarie se sărbătorește Carnavalul de la Rio. În fiecare an Carnavalul de la Rio găzduiește nu numai localnici, dar mai ales peste 1 milion de vizitatori din toată lumea. Cu sute de petreceri stradale şi baluri, în această perioadă există o mulţime de activități și locuri de vizitat pentru toată lumea. Punctul culminant al Carnavalului îl constituie concursurile desfășurate între școlile de samba de top din Rio pentru a oferi în fiecare an cea mai reușita parada extravaganza.

Dacă „bătăliile” dintre școlile de samba nu vă reprezintă prea mult, puteți incerca vestitele blocos, petrecerile care au loc pe străzile din Rio. Partea cea mai frumoasă la aceste petreceri este că vă puteți număra printre participanți, deghizându-vă într-un costum inedit, pe care îl puteți închiria chiar de acolo.

Carnavalul de la Venetia - Italia

AP-carnival-venice_2812828k

Traditie, distractie, istorie si buna-dispozitie intr-un oras unic cu adevarat, un festival care atrage an de an zeci de mii de turisti din toate colturile lumii. Carnavalul de la Venetia are o traditie foarte veche. Este festivalul care celebreaza trecerea de la iarna la primavara, o perioada in care totul pare realizabil si perfect posibil, inclusiv iluzia ca cei mai saraci oameni pot deveni cei mai puternici purtand pe fata masti. Festivalul din Venetia dateaza inca din anul 1296, cand Senatul Republicii Venetia a declarat Carnavalul un eveniment oficial. Dupa o intrerupere de peste doua secole traditia Carnavalului din Venetia a fost redescoperita de municipalitate in anul 1980, iar de atunci a avut loc anual si s-a bucurat de un succes tot mai mare.

Circuitul Grand Prix de la Monaco

monaco-grand-prix-71

Circuitul Grand Prix de la Monaco este o cursă de Formula Unu care are loc în fiecare an, în aprilie sau mai, pe Circuitul Monte Carlo din Monaco. Desfășurându-se din 1929, Grand Prix-ul de la Monaco este cunoscut în toată lumea ca cea mai importantă și prestigioasă cursă de automobile din lume, și împreună cu Indianapolis 500 și  Cele 24 de ore pe Le Mans, formează Tripla Coroană a Motorsportului (The Triple Crown of Motorsport). Circuitul Monte Carlo a fost numit “un loc excepțional, prestigios și plin de opulență”.

Grand Prix-ul de la Monaco a fost parte a Campionatului Mondial European dinaintea Celui de-al doilea Război Mondial. A fost desemnat Grand Prix-ul European de două ori, în 1955 și 1963, când titlul a fost o distincție de onoare acordată în fiecare an unei curse Grand Prix în Europa.

Turneul de tenis de la Roland Garros-Franta

upload940bd727cc

Turneul de tenis de la Roland Garros este unul din cele mai importante turnee de tenis mondiale și se desfășoară pe parcursul a două săptămâni, între mijlocul lunii mai și începutul lunii iunie, la Paris, pe stadionul Roland Garros (numit astfel în onoarea eroului aviator francez cu același nume). Este cel de-al doilea turneu de Mare Șlem din calendarul competițional mondial. Este unul din cele mai prestigioase momente sportive al anului, bucurându-se de mediatizare în toată lumea și devenind unul din cele mai populare evenimente din tenis (și din sport, în general). Campionii la simplu în 2015 au fost elvețianul Stan Warwinka și americanca Serena Williams. Este cel mai puternic turneu pe zgură. Turneul apare atât în calendarul ATP (turneul masculin), cât și în cel al WTA (turneul feminin). Tot în aceeași perioadă au loc întreceri de dublu feminin, dublu masculin, dublu mixt și juniori.

Dubai Shopping Festival - E.A.U

dubai

Dubai Shopping Festival (DSF), cunoscut in lumea araba ca Layali Dubai, a fost initiat in 1996 de catre guvern. La inceput avea ca scop promovarea comerciala. Astazi, Dubai Shopping Festival este un centru cultural, de shopping si de entertainment care atrage oameni din intreaga lume. Dubaiul pregateste promotii, vanzari si discount-uri de pana la 75% pentru marfuri si produse ale unor branduri internationale. Festivalul are loc intre 1 ianuarie – 1 februarie, shopping-ul este ridicat la nivel de arta in Dubai, veti gasi absolut tot ce va doriti in mall-uri, piete si bazare.

Sziget Festival Budapesta - Ungaria

sziget

Sziget Festival este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică și culturale din Europa. Are loc în fiecare an, în August, în partea de nord a Budapestei (Vechea Insulă Buda). Aici au loc peste 1000 de spectacole în fiecare an.

Sziget Festival este renumit pentru spectrul larg de concerte muzicale de diferite genuri, desfășurate an de an. În 2006, de exemplu, au avut loc de la concerte rock până la concerte de muzică pop și chiar jazz.

Festivalul găzduiește în fiecare an atât viztatori locali și naționali, cât mai ales vizitatori din toată Europa (peste 50%).

Oktoberfest Munchen - Germania

Revellers salute with beer after the opening of the 179th Oktoberfest in Munich September 22, 2012. Millions of beer drinkers from around the world will come to the Bavarian capital over the next two weeks for the 179th Oktoberfest, which starts today and runs until October 7, 2012. REUTERS/Michael Dalder(GERMANY - Tags: SOCIETY ENTERTAINMENT) ORG XMIT: MDA28

Oktoberfest este una din cele mai mari serbări populare din lume. Se desfășoară anual, în München, de la mijlocul lui septembrie până în octombrie.

Locul ales inițial de regele Bavariei a rămas consacrat acestui festival până în zilele noastre când, evident, este situat central, în apropierea celui mai mare nod de cale ferată din München – Hauptbahnhof (Gara centrală).

Oktoberfest-ul începe în jurul datei de 20 septembrie și se termină în prima duminică din octombrie; excepție de la această regulă se face doar în anii în care prima duminică din octombrie cade pe 1 sau 2. În acest caz, festivalul se prelungește până la data de 3 octombrie, Ziua Unificării Germane.

Eurochocolate Perugia - Italia

ciocolata

Eurochocolate (numit și Eurochoc) este un eveniment anual dedicat culturii de ciocolata. Acesta constă într-o serie de evenimente, cele mai importante desfășurându-se în fiecare an la Perugia, Italia, în luna octombrie.

Creat și organizat pentru prima dată de arhitectul Eugenio Guarducci în 1993, Eurochocolate este un festival dedicat in intregime tradiției italiene şi internaţionale a ciocolatei, atrăgând mulţi turişti şi producători de ciocolată, atât artizani, cât şi industriali, care își vând produsele pe străzile din oraş și în cadrul expozițiilor organizate cu ocazia festivalului. Numeroase evenimente sunt organizate pe parcursul festivalului, evenimente culturale cu degustări și multe spectacole care au loc pe străzi, în pieţe şi în zonele pitorești ale oraşului istoric Perugia.

Targul de Craciun Viena - Austria

Prin tradiţionalul farmec vienez al Adventului, Piaţa Primăriei Rathausplatz se transformă într-un tărâm strălucitor de poveste. Cele aproximativ 150 de standuri comerciale de la Târgul de Crăciun oferă cadouri pentru Crăciun, decoraţiuni pentru bradul de Crăciun, dulciuri şi băuturi calde. Iar pomii din parcul ce înconjoară Primăria sunt împodobiţi de sărbătoare şi strălucesc într-o mare de lumină.

Rezervari Hoteluri

De aici puteti alege si rezerva unitati de cazare din intreaga lume

Rezervari rent-a-car

Aici puteti rezerva autovehicule in tara si strainatate

Asigurari Medicale

Aici puteti verifica costurile si incheia asigurari medicale de calatorie

Abonare Newsletter

SimpliCity pe Facebook

Contact

 • Adresa agentiei Simplicity Piata Unirii nr. 6 Timisoara , 300085, Romania
 • Informatii de contact Telefon: 0256.22.22.99 Mobil: 0766.22.22.99, 0724.22.22.99 Fax: 0256.22.22.99 Email: office@simplicity.ro
 • Orar Luni - vineri 09.00 - 17.00 Sambata 10.00 - 14.00
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity

© 2013 - Simplicity