City Breaks

Infiintata in 2005, agentia noastra va ofera produse  turistice, destinaţii ideale de care va veti bucura si unde veti petrece clipe de neuitat. Simplicity este una dintre primele agentii de turism din Romania specializata in City-Breaks – minivacante in marile orase europene.

Valencia de la 265 €

Valencia

Valencia este unul dintre orasele spaniole inspre care trebuie sa te indrepti. Pentru un city break reusit la Valencia, trebuie sa stii care sunt cele mai importante obiective turistice!
Dublin, Irlanda de la 292 €

Dublin, Irlanda

Atmosfera, viata de noapte si atractiile turistice ale orasului Dublin sunt renumite si constituie principalul punct de interes pentru turistii internationali ai Irlandei.
Stockholm, Suedia de la 297 €

Stockholm, Suedia

Stockholm este un oras cosmopolit, cu o arhitectura nu doar clasica, dar si moderna, precum si cu un Oras Vechi captivant
Viena de la 138 €

Viena

Viena este veche, noua dar si versatia. Aici fiecare turist isi poate alege un program pe gustul sau, de la o simpla vizita turistica, pana la seri de gala la un spectacol la Opera Vieneza.
Lisabona de la 318 €

Lisabona

Unul dintre cele mai vechi oraşe ale Europei, mai vechi decât Roma, Londra sau Parisul, Lisabona - capitala situată la vărsarea fluviului Tejo în Atlantic, într-un însorit peisaj sudic reflectă amintiri vii din Epoca Marilor Descoperiri Geografice.
Madrid de la 364 €

Madrid

Coridele reprezinta una dintre cele mai vechi si importante traditii din Spania. In fiecare an, mii de oameni se strang in Las Ventas, in Madrid, pentru sezonul acestor manifestari.
Milano de la 224 €

Milano

Una din capitalele modei și design-ului, metropola Lombardiei fiind faimoasă prin casele de modă și cochetele ei magazine
Frankfurt de la 202 €

Frankfurt

O metropola europeana dinamica si o combinatie de culturi si de stiluri de viata.
Bruxelles de la 258 €

Bruxelles

Bruxelles - capitala Belgiei, oras multicultural si multilingv, sediu al Familiei Regale, al Parlamentului European si al Comisiei Europene.
Belgrad de la 74 €

Belgrad

Viata de noapte in Belgrad este una care poate satisface cerintele si celui mai pretentios turist.
Disneyland Paris de la 352 €

Disneyland Paris

Peste 50 de atractii, spectacole si parade: Casa lui Peter Pan, Povestea lui Pinocchio, Castelul Frumoasei din padurea adormita, Caruselul lui Lancelot.
Budapesta de la 84 €

Budapesta

Budapesta are o identitate complexa, undeva intre luxul vestului si simplitatea traditiilor, are o istorie zbuciumata si o mostenire culturala de exceptie.
Amsterdam de la 298 €

Amsterdam

Amsterdam este unul dintre cele mai moderne orase din Europa - frumos, tineresc si relaxat, cu multe lucruri de facut si de vazut, cu multe baruri, mancare din toata lumea si oameni prietenosi.
Berlin de la 180 €

Berlin

Datorita faptului ca acum nu mai este divizat, orasul infloreste, devenind pe zi ce trece o destinatie turistica incantatoare, ce asteapta cu bratele deschise vizitatorii din toata lumea.
Londra de la 279 €

Londra

Londra este un centru internațional al artelor, muzicii, muzeelor, și multor altora. Londra găzduiește cinci orchestre simfonice si nu mai puțin de 240 de muzee.
Paris de la 256 €

Paris

O vizita la Paris inseamna introducerea in atmosfera incarcata de istorie, cultura si romantism...
Roma de la 148 €

Roma

Roma, "la citta eterna", va asteapta sa descoperiti multitudinea de comori arheologice, arhitecturale si artistice ce dateaza inca din vremea romanilor.
Venetia de la 171 €

Venetia

“Orasul iubirii” unde soselele sunt, canale cu apa, masinile si autobuzele sunt barci, iar taxiurile – gondole, te asteapta sa te îndragostesti!
Barcelona de la 310 €

Barcelona

Barcelona a fost si va fi una dintre cele mai frumoase 5 destinatii ale Europei. Pentru unii este cea mai frumoasa, pentru altii este una dintre cele mai frumoase, dumneavoastra decideti...
Praga de la 57 €

Praga

Praga va asteapta sa descoperiti Castelul din Praga, una din cele mai mari fortarete din lume, catedrala Sf.Vit, Podul de piatra Charles si sa gustati mancarea traditionala si renumita bere pragheza!

Rezervari Hoteluri

De aici puteti alege si rezerva unitati de cazare din intreaga lume

Rezervari rent-a-car

Aici puteti rezerva autovehicule in tara si strainatate

Asigurari Medicale

Aici puteti verifica costurile si incheia asigurari medicale de calatorie

Abonare Newsletter

SimpliCity pe Facebook

Contact

 • Adresa agentiei Simplicity Piata Unirii nr. 6 Timisoara , 300085, Romania
 • Informatii de contact Telefon: 0256.22.22.99 Mobil: 0766.22.22.99, 0724.22.22.99 Fax: 0256.22.22.99 Email: office@simplicity.ro
 • Orar Luni - vineri 09.00 - 17.00 Sambata 10.00 - 14.00
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity
 • Partener SimpliCity

© 2013 - Simplicity